Lettersnaps week 42

Zo, dat was een week zeg! Op vrijdag lag ik compleet afgedraaid op de bank en inmiddels is de batterij alweer een heel eind opgeladen. Yay! Ik laat je zien wat ik zoals deed en hoe ons weekend Amsterdam is bevallen! 

Dat ziet er vies uit hè? Was het ook. Mijn lieveling groente sapje is appel-wortel-gember-rode biet, maar ik besloot om de rode biet te vervangen door een hele zak boerenkool. Jugh! Echt niet lekker. Wel heel gezond. 

Ik probeer wat te ontspannen door een halloween pompoen te schilderen. Ik vind het niets, maar eigenlijk heb ik ook niet zoveel met halloween. Ik begin in een nieuw boek, yaiks! 1170 bladzijden. Ik zit er heel snel in en het leest lekker door, dus ik geef nog niet op. Ik voel me helaas veel te onrustig, waardoor echt lekker doorlezen niet lukt. 

Ik zie deze fantastische zonsopkomst als ik de kinderen naar school breng op donderdag. Heel veel mensen stoppen even met fietsen om een foto te maken, zo indrukwekkend was deze. Ik vind dat echt een voordeel van de herfst, want in de zomer zie ik precies nul keer de zon opkomen, veel te vroeg voor mij. In de herfst komt de zon op wanneer ik onderweg ben, daar kan ik zo van genieten. 

Op vrijdag ga ik weer naar de Hogeschool. Ik zag er als een berg tegenop, want de hele dag zou in het teken staan van taalkunde. Ugh! Gelukkig viel het enorm mee en de docent was erg behulpzaam. Vrijdagavond stort ik helemaal in. Het was een zwaar weekje. Mijn herfstvakantie begint nu en deze vakantie leek wel een soort finishlijn, ik werk heel hard om vervolgens in te storten. Ik weet dat heel veel mensen dit hebben, maar ik wil dit eigenlijk voorkomen. Ik geef mijn studie maar de schuld, daardoor heb ik tijdelijk gewoon iets minder vrije tijd. 

Zaterdagochtend doen de kinderen mee aan een hardloopevenement in onze wijk. Dit is al jaren een traditie. Ik vind het hartstikke knap van ze. Ik weet nog dat ik ooit eens 800 meter moest rennen op een sportdag, ik was echt de allerlaatste die over de finishlijn kwam. Ik moet ook altijd een beetje grinniken dat mijn kinderen zo super sportief zijn. Ik moedig ze aan en probeer foto's te maken, maar ik moedig vooral aan waardoor de meeste foto's helaas mislukken. Ze zijn weer een medaille rijker! De rest van de dag neem ik lekker de tijd om wat dingetjes te tekenen en schilderen en ik maak de blogpost voor woensdag alvast. 

Op zondag gingen we dan eindelijk naar Amsterdam! We hadden een heerlijk hotel middenin de negen straatjes. We begonnen onze trip natuurlijk met heel veel wandelen. We bezochten het Achterhuis (indrukwekkend!) en we shopten wat. Met veel meer dan 10.000 stappen gingen we 's avonds lekker ons bedje in! De dag erna bezochten we de A'DAM tower. Dat is echt een toffe hotspot geworden! De toren is echt heel hoog, je kunt met gemak Schiphol zien. Je kunt buiten op het terras de omgeving bekijken, maar ook lekker binnen met iets te drinken. Wij zijn behoorlijk lang blijven plakken, omdat je gewoon blijft kijken naar het uitzicht. Daarna gingen we nog wat shoppen voordat we de trein naar huis pakten. Super moe, maar helemaal voldaan. Ik heb alle 'hippe' winkels, die op het lijstje van mijn dochter stonden van binnen gezien dus ik ben weer helemaal op de hoogte fashionwize. 

 

De komende week is het herfstvakantie. Op donderdag vieren we de eerste verjaardag van Letterfabriek en de rest van de week wordt een beetje chillen denk ik. Ik hoop dat je een fijne week hebt :-)

Commentaar schrijven

Commentaren: 0