Het Hippe Workshopplein!

Ik mag weer zoiets leuks gaan doen! Ik werd gevraagd als docent voor het workshopplein op de creabeurs in de Broodfabriek in Rijswijk. We zijn achter de schermen druk aan het brainstormen over de invullen en ik kan alleen maar zeggen, wat een leuke mensen! Dit gaat zo gaaf worden...

 

Bij mij kun je workshops volgen op 7 april, ik geef 2 keer een workshop handlettering en 2 keer een workshop brushlettering. Daarnaast kun je ook nog workshops volgens over mixed media, scrapbooking, art journaling... Ik zal je eerlijk toegeven dat ik bij een aantal technieken eerst even heb moeten opzoeken wat het precies is, maar ik zou stiekum alle workshops op dit evenement willen volgen. 

 

En als je er dan toch bent, dan kun je op de creabeurs ook lekker shoppen! Op de site lees je precies wie de standhouders zijn en je boekt er meteen jouw stoel voor de workshops waar je aan mee wil doen, zodat je zeker bent van deelname! 

 

www.creaweekend.nl

www.creaweekend.nl/programma/hip-workshopplein/

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0