DIY

DIY · 08. mei 2018
Toen ik het 100 dagen project zag op instagram liet ik het eerst aan me voorbij gaan, dat is niets voor mij. Ik vind het frustrerend als het een dag niet lukt en vind ik iets niet meer leuk. Ik zag het veel voorbij komen en ik zag ook welke doelen mensen voor zichzelf stelden. Ik kon zelf bepalen wat ik ging doen, want het 100 dagen project heeft niet zoveel grenzen. Er zijn mensen die elke dag kleuren mengen of elke dag iets kleins maken. Ik wilde al heel lang bloemen kunnen schilderen en ik...
DIY · 23. april 2018
Alcohol inkt! Heb jij er al van gehoord? Ik was meteen geïntrigeerd toen ik die mooie werkstukken zag, maar ik zag ook dat één flesje inkt 6 euro kost. Ik was dus voorzichtig, want het zou niet het eerste medium zijn waar ik weer flink wat euro's tegenaan smijt. Ik bleef het wel interessant vinden en toen zag ik op pinterest ineens dat je het zelf kunt maken. Toen was ik om, want ik ben echt serieus verslaafd aan dingen die je zelf kunt maken. Ik leg je uit hoe jij dit ook kunt doen!

DIY · 04. november 2017
Mijn moeder pilea had alweer baby pilea's gemaakt. Tijd om te stekken! Ik heb echter al drie pilea's in huis, dus deze ga ik even grootbrengen en dan meenemen naar mijn werk. Voor de potjes was ik op zoek naar een low-budget oplossing en dacht ineens aan het juffencadeau dat de dochter aan het einde van het schooljaar aan haar juffen gaf. Vanaf een jaar of 10 kan jouw kind dit dus ook gewoon zelf maken! Wil je meer weten over de pilea en hoe je deze moet stekken, kijk dan even hier!