Workshops Letterfabriek

Tijdens een Letterfabriek workshop help ik jouw handlettering niveau naar een hoger level te tillen. Of je nu beginner bent of al een tijdje bezig, ik heb de tips die jou gaan helpen bereiken wat je wil bereiken.  Letterfabriek is niet ‘just another handlettering company,’ ik heb de tools om jou te inspireren buiten je comfortzone te kijken, zodat je naar huis gaan met een mooi werkstuk en een hoofd vol nieuwe ideeën. Ik beloof je dat ik jou, op jouw eigen niveau, vooruit kan helpen.

Volg een creatieve workshop!

Waarom zou je naar een workshop bij Letterfabriek gaan en niet bij een ander? Goede vraag! 

  • Ik stimuleer jou je eigen stijl te zoeken in plaats van ontwerpen natekenen
  • Ik help je zelfs de lastige letters onder de knie te krijgen
  • Ik vertel je alles over de fouten die ik zelf heb gemaakt, zodat jij ze niet hoeft te maken
  • Ik leer je een aantal trucjes om vlot een verbluffend ontwerp te tekenen
  • Als je bij Letterfabriek bent geweest ga je gegarandeerd naar huis met een hoofd vol nieuwe ideeën. 

 

Bij letterfabriek kun je terecht voor een workshop handletteren in Zwolle of Oldebroek. 

Ik vind het belangrijk dat jij een leuke, gezellige avond hebt waarbij je meteen aan de slag kunt met technieken en materialen die ik zorgvuldig heb getest. Daarnaast wil ik je graag inspireren, zodat jij verder kunt met misschien wel een nieuwe hobby. Wil je handlettering gebruiken als woondecoratie, of wil je cadeaus een persoonlijke touch geven? Bij mijn workshop handletteren gaat dat zeker lukken. 


inhoud van de workshop

Aan het begin van de workshop leg ik je uit hoe je letters mooi en strak kunt tekenen. Ook leg ik je uit hoe je een compositie kunt ontwerpen. Daarna ga je zelf aan de slag en is er genoeg tijd om al jouw vragen te stellen, zodat je aan het einde van de workshop een zelf gemaakt werkstuk hebt.