workshop basis

Je gaat naar huis met jouw zelfgemaakte poster op A5 of A4 formaat. 

Ik leer je precies wat je moet weten om jouw ontwerp op papier te kunnen zetten! We gaan aan de slag met compositie; hoe zet je de woorden op papier zodat het er visueel aantrekkelijk uitziet? Daarnaast geef ik je tips bij het tekenen van de letters en ik help je persoonlijk bij het uitwerken van jouw ontwerp. 

 

 

workshop letters

Na afloop van deze workshop heb jij heel veel info en tools om prachtige letters te tekenen! Ik ga je alles vertellen over het tekenen en schrijven van letters. Ik leer je blokletters schrijven, een mooi lettertype tekenen en ik vertel je alles over kalligrafieletters. Deze workshop is een mooi vervolg als je al een basisworkshop handlettering hebt gevolgd of thuis al aan de slag bent geweest met bijvoorbeeld een boek. 


"De workshop was heel leuk en leerzaam. Fijn dat we lekker praktisch aan het werk waren! De hulp die jullie gaven vond ik echt goed. Jullie kunnen jullie enthousiasme goed overbrengen!"

"Ik vond de workshop erg leuk! Prettige sfeer hebben jullie neergezet. Ik vond de sfeer goed. Jullie manier van begeleiden is prettig, vooral de positieve feedback!"