Wil jij een workshop naar jouw eigen wens? Organiseer je een vrijgezellenfeest of wil je graag dat ik naar jouw woonplaats kom? Dat kan allemaal! Ik ben al in flink wat huiskamers geweest met mijn workshops en ik heb al veel vrijgezellenfeesten mogen verzorgen. In overleg is veel mogelijk. Wil je langer de tijd? Of juist korter? Laat me weten wat jouw specifieke wensen zijn en ik doe jou een voorstel op maat. 

 

Wil je alvast een indicatie van wat de kosten zullen zijn? Ik geef je alvast overzicht van de kosten van een basis workshop, dan weet je alvast een beetje waar je aan toe bent. 

handlettering

Een workshop van twee uur met maximaal 12 personen. Iedereen krijgt de materialen die je nodig hebt, je hoeft dus niets mee te nemen. Jij zorgt zelf voor de locatie (bijvoorbeeld een huiskamer) en je verzorgt de catering zelf. €249,00 inclusief BTW, maar exclusief eventuele reiskosten (vanaf Zwolle). Iedere persoon extra (dus vanaf 12 personen) kost €12,50.

 

Je maakt bij deze workshop een quote op A5 papier en je leert alles om na de workshop ook zelf aan de slag te kunnen met handlettering.

brushlettering

Een workshop van twee uur met maximaal 12 personen. Iedereen krijgt een brushpen en oefenmateriaal. Jij zorgt zelf voor de locatie en de catering. €249,00 inclusief BTW, maar exclusief eventuele reiskosten (vanaf Zwolle). Iedere persoon extra (vanaf 12 personen) kost €12,50.

 

Tijdens deze workshop leer je de beginselen van het brushlettering (letter schrijven met een stift met penseelpunt) en maak je een quote op A4 papier. 

Botanical watercolor

Een workshop van 2,5 uur met maximaal 12 personen. Iedereen krijg een starterskit met alle materialen die je nodig hebt. Jij zorgt zelf voor de locatie en de catering. €315.00 inclusief BTW, maar exclusief eventuele reiskosten (vanaf Zwolle). Iedere persoon extra (vanaf 12 personen) kost €15,00. 

 

Tijdens deze workshop leer je alle technieken om zelf bloemen en blaadjes te schilderen. Ik leer je een mooie compositie te maken. Je maakt een illustratie op A4 formaat. 

extra opties

Tegen een meerprijs regel ik de ruimte voor je en als je wil organiseer ik ook het eten en drinken voor je! Per locatie verschilt de prijs, dus neem even contact met me op zodat we alle details kunnen bespreken.